Yenidoğan İhtiyaç Listesi

Yenidoğan İhtiyaç Listesi

 

Doğum Sonrası Nelere İhtiyacınız Var?

 

Doğumdan hemen sonra başlayacak olan o yoğun süreci daha rahat geçirmek için bebekle ilgili alışverişin doğum öncesinde büyük oranda halledilmesi gerekiyor.

Emzirme ürünleri, yenidoğan ihtiyaç listesinin ilk sıralarında yer almakta. Biberon, göğüs pompası, süt saklama kabı, emzirme yastığı gibi ürünlerin yanı sıra, emzirmeyi kolaylaştıracak birkaç adet Bebek Emzirme Kıyafetini de doğum öncesi edinmenizde fayda var.

Yeni doğmuş bebekler için dış çevre koşulları zorlayıcıdır. O nedenle, doğumun gerçekleştiği yerden eve götürürken bebeğiniz, korunaklı bir ortamda yolculuk etmeli. Uygun bir portbebe, bu konuda çok işinize yarayacaktır.

Bebek bezi, öncelikli ihtiyaçlardan bir diğeri. Belli bir miktar bebek bezini doğumdan sonraki ilk süreç için hazır bulundurun.

Bebek telsizleri, bebek yanınızda değilken bile ondan haberdar olmanızı sağlar. Gereken her an hemen müdahale edebilmede son derece kullanışlı olan bu ürünlerden de bir tane edinmenizde yarar var.

Bağışıklık sistemi henüz zayıf olan bebekler, dış dünyaya alışma sürecinde sık sık ateşlenebilir. Onun sağlık durumunu kontrol altına almak için ateş ölçer kullanabilirsiniz.

Bebeğe banyo yaptırmak, çok dikkatli olmayı gerektirir. Bebeğinizi yıkarken herhangi bir tehlikenin oluşmasını önleyen bebek banyo ürünlerini de yenidoğan ihtiyaç listenize dâhil edin.

 

Ne Kadar Bebek Kıyafeti Alınmalı?

 

Elbette, yenidoğan ihtiyaç listesinin başındaki ilk madde, kıyafet.

Bu noktada, hangi kıyafetlerin alınacağından ziyade, kaç parça kıyafet alınması gerektiği daha önemli. Bebeklerin fiziksel gelişim hızı yüksektir. O nedenle de beden ölçüleri çabuk değişir. Bu durumu göz önüne alarak aynı giysiden çok sayıda almamaya dikkat edin. Aksi halde, bazı kıyafetler hiç giyilmeden kullanılamaz duruma gelecektir. Bununla beraber, alt değiştirirken yaşanması olası kazalar ve kusma gibi durumlar nedeniyle sık sık kirlenme durumu yaşanacaktır. Bunun da göz önüne alınması gerekiyor. İdeal olan, yelek, tulum, hırka gibi giysilerden 3-4 adet bulundurmak.

 

Kullanışlı ve Şık Emzirme Kıyafetleri Even Fashion’da!

 

 

Doğum sonrası günlük rutininizin önemli bir kısmı emzirmeye ayrılacak. Dolayısıyla bu işi pratik şekilde halletmenizi sağlayacak çözümlerden yardım almanız gerek.

Hem şık hem de Emzirmeye Uygun Kıyafetlere online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: doğum, yenidoğan, hamilelik
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR