Baby Shower Elbisesi Nasıl Olmalı?

Baby Shower Elbisesi Nasıl Olmalı?

 

Organizasyona Özel Seçimde Bulunun

 

Batı kökenli olan baby shower partisi, ülkemizde de gittikçe yaygınlaşmakta. Baby shower, hamileliğin son döneminde, bebeğin gelişini kutlamak, anne adayına hem manevi hem de maddi destek vermek için düzenlenen, parti konseptine sahip bir organizasyondur. Annenin kendisi tarafından düzenlenebileceği gibi, arkadaşları ya da ailesi tarafından da organize edilebilir.

Heyecanlı bekleyişe renk katan baby shower partisinde, organizasyona özel kıyafet tercihinde bulunmanızda yarar var. Günlük, spor kıyafetler yerine şık elbiseler, baby shower için daha uygundur.

Peki, Baby Shower Anne Elbisesi nasıl olmalı? Ne tür tasarımları bu özel gün için kullanabilirsiniz?

 

Gösterişin Dozuna Dikkat Edin

 

Evet, günlük giyimde kullanılan spor karaktere sahip giysiler baby shower için uygun olmayacaktır. Fakat bu, gösteriş açısından cömert tasarımlar seçmeniz gerektiği anlamına gelmiyor.

Elbette, elbisenin tarzı konusunda önceliğiniz, sizin kişisel beğenileriniz. Bununla birlikte, abiye konseptindeki tasarımların bu organizasyonlar için abartılı olacağını aklınızda tutun. Taş, boncuk, pul işleme, sim, derin dekolte gibi detaylar, baby shower konseptine uyum sağlamada zorluk çıkaracaktır.

Gereken şıklığı, şamatasız ve zarif detaylarla sağlayan modellere yönelebilirsiniz. Tasarımda ölçülü şekilde kullanılmış tül, kol ya da etek bölümünde bulunan volan, plise, renkli desenler, bahsi geçen bu detaylardan.

 

Floral Desenle Sevimli ve Şık

 

Rüküş bir görüntü ortaya çıkarmadan tasarıma hareket katan ayrıntılardan biri, çiçekli (floral) desenler.

Çiçekli desen, sahip olduğu zarif ve sevimli karakterle baby shower konsepti için oldukça uygundur. Özellikle pastel renkli bir zemin üzerinde yer alan canlı renklerdeki minimal çiçek figürlerinden oluşan desenleri tercih edebilirsiniz. Bu tür bir detay yalnızca elbise tasarımına değil, bulunduğunuz ortama da zarif ve sevimli bir samimiyet katacaktır.

 

Baby Shower Elbisesi İçin Renk Seçimi

 

Baby shower, "bebek” temalı bir organizasyon olduğu için, sevimli detaylarla oluşturulur. Bu konsepte uyum sağlamak için hem partinin düzenleneceği mekânın süslemesinde hem de kıyafet seçiminde genellikle yumuşak tonlardaki renklerden yardım alınmakta.

Pastel tonlar, baby shower elbiselerinde favori renklerden. Dilerseniz, bebeğin cinsiyetine uygun rengi elbise için seçebilirsiniz. Yani, kız bebek bekliyorsanız pastel pembe, erkek bebek bekliyorsanız pastel mavi rengindeki bir elbiseyi kullanmanız mümkün.

 

Şık Baby Shower Elbiseleri Burada!

 

 

Onun için düzenlenen bu sevimli organizasyonda onun kadar özel bir görünüme sahip olun. Konsepte uyum sağlayan şık Baby Shower Anne Elbiselerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: Babyshower, baby shower, hamile elbiseleri, hamile kıyafetleri
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR