Salaş Kombin Nasıl Hazırlanır?

Salaş Kombin Nasıl Hazırlanır?

 

Salaş Kombinler İçin İpuçları

 

Kelime anlamı, "özensiz, dağınık” olsa da "salaş”, modada bu olumsuz çağrışımları ortadan kaldıran bir ifade. Salaş stil şıklığı, özensizlik ve dağınıklıktan meydana getiriyor. Bu nedenle, sıra dışı ve ilgi çekici.

Salaş giyim, sokak modasının favorilerinden. Peki, konforu ve şıklığı bir araya getiren bu stil nasıl oluşturulur? Salaş kombinler için ne tür özelliklere sahip parçaları seçmek gerekiyor.

 

Oversize Parçalar Başrolde

 

Salaş giyimin karakteristik özelliği "dağınık görünüm”. Bunun ortaya çıkmasında ise oversize, yani geniş hacimli parçalar görev başında.

Bol tişört, elbise, boyfriend jean, geniş paçalı tulum, uzun hırka, yelek ve bol kesimli trençkot, salaş giyim için sık kullanılanlardan.

Geniş hacmin salaş etki oluşturması için, tasarımda sadelik gerekiyor. Canlı ve sıcak birden fazla rengin, gösterişli desenlerin, işlemelerin vs. olduğu kıyafetlerde geniş hacim, istenen etkiyi vermeyecektir. Geniş hacimli ve basic tasarıma sahip, mümkünse tek renkli parçaları tercih etmeye özen gösterin.

 

Salaş Stil Ondan Sorulur: Hırka

 

Uzun Hamile Hırka Modelleri, salaş etkiyi tek başlarına ortaya çıkarabilir, zira onlar bu stilin karakterine başarıyla uyum sağlıyor.

Salaş tarzın sokağa hâkim olmasından sonra, "babaanne hırkaları” popülerlik kazandı. Uzun ve geniş bir yapıya sahip bu modellerin gençleştiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Onlar artık gençlerin de gardıroplarında.

Kış ayları ve geçiş mevsimleri, uzun hırkaları kombine dâhil etmek için harika zaman dilimleri. Bunun yanı sıra, uygun kumaştan üretilen ince hırkalar, yaz coşkusuna da ayak uydurabilir.

 

Onun Karakteri Spor

 

Kıyafetten aksesuara, seçtiğiniz parçalarda spor tarzı gözetin. Avangart stil, salaş giyimin ruhunu yansıtmada, spor stil kadar başarılı değil.

O şık stilettolar, kalem etekler, pul, taş, boncuk işleme gibi parıltılı detaylara sahip parçalar vs. özel organizasyonları beklesin. Amacınız salaş bir kombin oluşturmaksa, mütevazı parçaları onurlandırın.

 

Denim de İşinize Yarayacak

 

Denim kumaştan üretilen kıyafetler, salaş tarzın enerjisine kolayca uyumlanabiliyor, çünkü denim de salaş stil gibi ele avuca sığmayan bir karaktere sahip.

Geniş hacimli denim ceketler, bol kesimli denim pantolonlar ve etekler, salaş kombinler için ideal alternatiflerden. Bununla beraber, denimle salaş etki elde etmek için geniş hacim, bir kural değil. Dar paçalı denim pantolonları da salaş kombinlere dâhil edebilirsiniz. 

 

Hamilelik Salaş Giyim İçin Uygun Zaman

 

 

Elbette, onu her zaman tercih edebilirsiniz, fakat salaş giyim hamilelik döneminde daha kullanışlı. Salaş stillerde olduğu kadar, klasik stillerde de başarıyla iş görecek Hamile Hırka Modellerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: hamile kıyafetleri, hamile giyim, hamile elbiseleri
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR