Hamile Elbiseleriyle Casual Şıklık

Hamile Elbiseleriyle Casual Şıklık

 

Casual Şıklık İçin İpuçları

 

Evde, sokakta ve işte bir yandan rahat, bir yandan da şık olmak isteyenlerin tercihi casual tarz. Casual giyim basitçe, "günlük giyim” anlamına gelmekte. Kavramı biraz açarsak daha doğru tanım, "şık ve rahat günlük giyim” olarak belirtilebilir.

Göz alıcı şıklığın konforlu parçalardan elde edilmesi, adeta bir kaos içinde yaşayan modern çağ insanı için neredeyse "ihtiyaç”. Casul stili bu kadar popüler yapan, günlük koşuşturmaca içinde pek çok sorumlulukla baş etmesi gereken modern insanın konfor ihtiyacını karşılaması. Onu sürekli geliştirip zenginleştiren ise, herkesin ona kendinden bir şey katması.

Casual tarz için tarif basit aslında; Şıklık ve rahatlığı bir araya getirin, yanına kendi beğenilerinizi ekleyin.

Hamilelik döneminde casual giyim, tercihin ötesinde, gereklilik haline geliyor, zira bu dönemi ve bu tarzı birleştiren önemli bir ortak nokta var: rahatlık vurgusu. Şık kıyafetler seçerken, bir yandan bu kıyafetlerin rahat olmasına özen göstererek farkında olsanız da olmasanız da casual kombine uygun kombinler elde etmiş oluyorsunuz.

Zarif Hamile Elbisesi modelleri, zahmetsizce casual stil oluşturmanız gerektiğinde yardımınıza koşabilir. Bu tarza uygun tasarım seçerken trendlerin rehberliğine başvurabilirsiniz. Peki, bu sezon casual elbiselerde neler trend?

 

Trendler Hamile Elbiselerini de Şekillendiriyor

 

Hamile elbisesi- standart elbise diye bir ayırımına gitmeye gerek yok. Herkesi ilgilendiren trendler, hamile elbiselerinde de söz konusu.

Yaz sezonunun coşkusuna ayak uyduran detaylar, casual elbiselerin karakteristik özelliklerini şekillendiriyor. Detaylar için "kıpır kıpır” nitelemesi yapılabilir.

Puantiye, koleksiyonlarda sık sık karşımıza çıkan bu kıpır kıpır detaylardan biri. Yazlık elbiselerde aslında hiçbir zaman trendler listesinden inmemesine, yani her dönem var olmasına rağmen, puantiyenin 60’lı ve 70’li yıllarla özdeş olduğu bir gerçek. Puantiyeli hamile elbiseleri, tatlı bir nostaljiyle, görüntüye yaşanmışlık katıyor.

Her dönem var olan detaylardan konu açılmışken ekoseden bahsetmemek olmaz. Modanın bu zamansız deseni, bu yazın koleksiyonlarında da en çok rağbet görenlerden biri olacak.

Enerjisi son derece yüksek plise detayı da modellerde bol bol görüyoruz. Plise, eklendiği yere canlılık katıyor, modeli, yaz mevsimiyle aynı frekansa uyumluyor.

Ve elbette floral desenler… İlkbahar ve yazın vazgeçilmezi çiçek desenleri, Hamile Elbisesi Uzun ve kısa modellerinde sıkça yer almakta.

Etiketler: Hamile Elbiseleri
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR