Baby Shower Elbisesi Nereden Alınır?

Baby Shower Elbisesi Nereden Alınır?

 

Baby Shower Nedir?

 

Baby shower, hamileliğin son dönemlerinde, yaklaşan doğumu kutlamak, anne adayına hem manevi hem de maddi destek vermek için düzenlenen bir organizasyondur. Organizasyon, eğlence teması ekseninde gerçekleşir.

Baby shower organizasyonları genellikle annenin en yakın arkadaşları ve/ veya -varsa- kız kardeşi tarafından düzenlenir. Bununla birlikte, annenin bizzat düzenlediği baby shower organizasyonlarına da sıkça rastlanır olmuştur.

Organizasyon, parti konseptine sahiptir. Dolayısıyla, özel bir mekân/ mekân düzenlemesi, özel elbiseler gibi detaylar önemsenmekte. Etkinlik öncesi anne adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan biri, elbise seçimi. Peki, özel anlam taşıyan bu günde ne tür bir elbise giyilir ve Baby Shower Elbisesi Nereden Alınır?

 

Partiye Özel Hamile Elbiseleri

 

Baby shower için annenin, günlük giyimdekinden farklı, daha şık bir elbise tercih etmesi yerinde olacaktır. Bunun için genellikle abiye konseptine sahip elbiseler seçilir. Fakat elbette, baby shower elbisesi için abiye konseptine sahip elbise kullanılacaksa, elbisenin mümkün mertebede sade olması gerekiyor. Bol gösterişli bir abiye, bu tür bir organizasyon için abartılıdır.

Sade abiyelerin yanı sıra, günlük giyim için de tercih edilebilecek ama şık elbiseler de baby shower etkinliklerinden boy gösterebilir.

 

Baby Shower Nasıl Düzenlenir?

 

Organizasyon genellikle doğuma 1- 2 ay kala yapılır. Ev ya da özel bir parti mekânı baby shower için seçilebilir. Mekâna karar verilirken davetli listesi göz önünde bulundurulmalı. Dolayısıyla işe, davetlileri belirlemekle başlamak gerekiyor. Gelecek kişi sayısı fazlaysa ev yerine, samimi ambiyansa sahip cafe- parti mekânlarını tercih etmek daha uygundur.

Davetli listesi hazırlanıp, buna göre mekân seçildikten sonra, mekan düzenlemesi gündeme geliyor. Parti evde gerçekleşecekse, uygun bir süslemenin yapılması lazım. Bu, çok şaşaalı olmayan, sevimli ve renkli bir dekorasyon olmalı. İkram edilecek yemeklerin neler olacağına karar vermek ve bunları hazırlamak, sürecin bir diğer aşaması. Tüm bunların ayarlanması için bir organizasyon firması ile anlaşılabilir.

 

Zarif Baby Shower Elbiseleri EvenFashion’da!

 

 

Baby Shower Elbisesi Nereden Alınır sorusu, kaliteli seçenek sunan alternatifleri değerlendirmeyi gerekli kılmakta.

Hamilelik döneminin gereksinimlerini karşılarken şıklığı da ön plana alan elbiseler EvenFashion koleksiyonlarında sizleri bekliyor.

 

Etiketler: Babyshower
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR